Старший юрист ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» Андрій Стельмащук - експерт на Всеукраїнській правничій школі господарського судочинства

26/11/2008

21-23 листопада 2008 року в м. Львові відбулася Всеукраїнська правнича школа господарського судочинства, що була організована Лігою Студентів Асоціації Правників України. Традиційно, генеральний партнер і спонсор цього заходу – юридична фірма «Василь Кісіль і Партнери». У школі з господарського судочинства взяли участь понад 30 студентів-правників, представники юридичних факультетів з усієї України.

Андрій Стельмащук, старший юрист ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», визнаний експерт українського ринку юридичних послуг у галузі господарського судочинства, був запрошений Лігою Студентів АПУ провести бліц-курс лекцій для студентів на Всеукраїнській школі у Львові.

Протягом трьох днів школи Андрій Стельмащук провів чотири сесії, тематика яких охоплювала практично всі аспекти господарського процесу: відмежування господарської підвідомчості від інших видів підвідомчості, звернення до господарського суду, забезпечення позову, судові рішення у господарських справах, тощо. Окремо Андрій розглянув кілька case study, які викликали в учасників школи жвавий інтерес та неординарність підходів до їхнього розв’язання.

«Приємно відзначити високий рівень підготовки учасників правничої школи. Кожна тематична зустріч супроводжувалась активним обговоренням поставлених питань, учасники з ентузіазмом висловлювали свої думки та вели жваві дискусії, що, безперечно, сприяло кращому сприйняттю запропонованого матеріалу», - зауважив Андрій Стельмащук.

Підтримка студентських правничих проектів є одним із пріоритетних напрямків соціальної діяльності ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", адже участь фахівців фірми у таких заходах не лише сприяє комплексному та якісному навчанню найкращих студентів-правників України всім аспектам юриспруденції, але й допомагає студентам визначитись із майбутньою спеціалізацією у професії.