ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» — незмінний лідер рейтингу «50 провідних юридичних фірм України»

09/12/2008

9 грудня 2008 року газета «Юридична практика» оголосила результати незалежного дослідження ринку юридичних послуг. Метою даного дослідження є визначення провідних юридичних фірм України на основі низки критеріїв: доходу, числу юристів, ефективності, репутації і т.і.

За результатами 12-й щорічної дослідницької програми «50 провідних юридичних фірм України 2008 року», оприлюдненою «Юридичною практикою», ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» посіла перше місце в рейтингу.

У розрізі рейтингу «Юридичною практикою» представлені дослідження з найбільших публічних угод окремих практик права. Так, список угод у сфері антимонопольного права очолює угода по придбанню компанією Hewlett-Packard Company компанії Electronic Data Systems Corporation, юридичний супровід якої з метою одержання дозволу АМКУ здійснювали ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».

Коментуючи своє відношення до рейтингів, старший партнер фірми Василь Іванович Кисіль відзначив: «На початку 90- х років у мене було досить скептичне відношення до рейтингів. Але згодом я переконався, що це один із дієвих механізмів залучення уваги до діяльності юридичних фірм. Сьогодні публікація рейтингів є прекрасним інформаційним приводом для обговорення справ, які відбуваються в нашому професійному цеху».