«Василь Кісіль і Партнери» успішно представила інтереси компанії у сфері нерухомості у податковому спорі у Вищому адміністративному суді України

25/04/2016

Юристи «Василь Кісіль і Партнери» успішно представили інтереси української компанії, що займається купівлею та продажем нерухомого майна, у податковому спорі стосовно права компанії на бюджетне відшкодування податку на додану вартість у Вищому адміністративному суді України. Суд касаційної інстанції, залишивши без змін рішення першої та апеляційної інстанції, постановив, що компанія має право на бюджетне відшкодування податку на додану вартість у розмірі понад 12 мільйонів гривень, що заперечувалося податковими органами. 

Інтереси компанії у податковому спорі представляли партнер Андрій Стельмащук та юрист Тетяна Бережна. На думку Тетяни Бережної, недотримання контрагентами компанії вимог законодавства щодо оподаткування, навіть якщо таке і мало місце, не може мати наслідком позбавлення компанії права на бюджетне відшкодування ПДВ, адже компанія добросовісно виконала свої зобов’язання перед державним бюджетом.