ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» консультує українського девелопера з питань укладання угоди зі швейцарською управляючою компанією Sophos Hotels S.A. для розвитку мережі готелів Ramada в Україні

11/07/2008

ЮФ «Василь Кісіль і Партнери» надала правове супроводження укладанню та підписанню ТОВ «Українські готелі» (входить до корпорації «Астрон-Україна») угоди зі швейцарською управляючою компанією Sophos Hotels S.A. для розвитку мережі готелів під брендом Ramada в Україні.

Дана угода була укладена в рамках реалізації українським девелопером готельного проекту з ексклюзивного розвитку мережі 3-зіркових готелів під брендом Ramada Encore на території України на основі Договору про розвиток, підписаним з Wyndham Hotel Group в листопаді 2007 року. Згідно цього Договору, ТОВ «Українські готелі» мають також переважне право на відкриття в Україні інших готелів бренду Ramada, в тому числі в сегменті 4- и 5-зіркових готелів. Юристи «Василь Кісіль і Партнери» здійснювали правове супроводження вищезгаданої угоди і далі надаватимуть консультації ТОВ «Українські готелі» з питань реалізації готельного проекту.

Над проектом працювали старший юрист Наталя Микольська та юрист Анжела Махінова, під керівництвом радника Тетяни Сліпачук.