Chambers Europe 2021 рекомендує Василь Кісіль і Партнери

18/03/2021

Міжнародне рейтингове видання Chambers Europe 2021 рекомендує Василь Кісіль і Партнери у таких сферах права: праця та зайнятість, вирішення спорів, нерухомість, корпоративне право/злиття та поглинання, оподаткування, міжнародний арбітраж та кримінальне право.

Практика праці та зайнятості займає найвищу позицію рейтинга починаючи із 2010 року. Клієнти говорять: "Юристи фірми можуть пояснити складні речі простими словами". Видання рекомендує партнерок Оксану Войнаровську та Валерію Савчук.

14 років поспіль провідні місця Chambers Europe посідає практика вирішення спорів: "Василь Кісіль і Партнери завжди знаходять розв’язок проблеми", – таку оцінку дають клієнти фірми. Дослідники відзначають Андрія Стельмащука, керуючого партнера: "Він має цілеспрямований підхід до вирішення проблем" та "високі лідерські здібності".

Практика нерухомості на чолі із партнером Олександром Бородкіним посідає провідні позиції рейтинга за значний досвід у консультуванні українських та міжнародних інвесторів, забудовників та девелоперів.

Команда корпоративного права/злиттів та поглинань отримала рекомендації видання завдяки значному досвіду у питаннях корпоративного управління та корпоративних реструктуризацій. "Вони мають чудове розуміння специфіки бізнесу та ринку", а партнер Володимир Ігонін "чітко та переконливо доносить свою думку, орієнтований на клієнтів та розуміння їхніх потреб", – зазначають дослідники. 
 


Chambers Europe відзначає професійну команду практики податкового права на чолі із партнером Андрієм Стельмащуком за значний та успішний досвід податкових спорів у найрізноманітніших індустріях: IT, агробізнес, енергетика, роздрібна торгівля тощо.

Визнання рейтинга отримали партнер Олег Альошин та очолювана ним практика міжнародного арбітражу, яка працює зі складними кейсами в енергетиці, нерухомості та будівництві.

Практика кримінального права та її очільник Назар Кульчицький здобули високі рекомендації рейтинга завдяки "системному підходу" та здатності "розглянути справу з усіх сторін".

Chambers Europe – один із найбільш відомих та авторитетних довідників в галузі юриспруденції, який щорічно проводить аналіз ринків у 52 юрисдикціях. В Україні редакція довідника проводить численні опитування юристів та їхніх клієнтів, вивчає інформацію про проєкти та аналізує тенденції розвитку юридичного бізнесу.