Chambers Europe 2023 рекомендує Василь Кісіль і Партнери

19/03/2023

Chambers Europe 2023 рекомендує Василь Кісіль і Партнери у наступних сферах права: вирішення спорів, праця та зайнятість, корпоративне право / злиття і поглинання. 

Цього року рейтинг відійшов від традиційного розподілу рекомендацій за місцями (1-4 місця), опублікувавши натомість єдиний перелік рекомендованих фірм (Spotlight).

Практика праці та зайнятості посідає перші місця рейтингу з 2010 року: "Василь Кісіль і Партнери мають досвідчену і визначну команду у сфері праці та зайнятості. Фірма консультує з різноманітних аспектів трудового права під час корпоративних реструктуризацій, включаючи масові звільнення. Команда також має значний досвід у підготовці трудових договорів, у питаннях виплат та супроводі судових процесів для міжнародних клієнтів". Видання відзначає професійний досвід партнерок Оксани Войнаровської та Валерії Безпалої

8 років поспіль високі рекомендації отримує практика вирішення спорів: "Команда Василь Кісіль і Партнери бере участь як в національних, так і в міжнародних судових процесах. Команда супроводжує справи з різних сфер, включаючи стягнення заборгованості, оподаткування, нерухомість та будівництво тощо". Дослідники відзначають авторитет Андрія Стельмащука, керуючого партнера ЮФ Василь Кісіль і Партнери та Олега Альошина, керівника практики міжнародного арбітражу.

Протягом 13 років видання рекомендує практику корпоративного права / злиттів та поглинань за значний досвід у сфері корпоративного врядування та корпоративних реструктуризацій. Керівник практики партнер Володимир Ігонін – у переліку юристів, рекомендованих дослідниками рейтинга.  

Chambers Europe  – один із найбільш відомих та авторитетних довідників в галузі юриспруденції, який щорічно проводить аналіз ринків у 52 юрисдикціях.